Diverse — 27 marts 2010

Hjælp med at sprede budskabet, køb en streamer
Vi er en forældregruppe i Idestrup der med en positiv indfaldsvinkel prøver at skabe opmærksomhed omkring vores dejlige by og alle de fantastiske ting som foregår her. Vi sætter spotlight på livet i Idestrup og har i den forbindelse fået produceret 2 slags streamers som kan købes for 30,- stykket (produktionspris).

 

IdestrupTidende.dk tekst streamer

Tekst streamer

Kunne du tænke dig at støtte op omkring arbejdet og hjælpe med til at sprede budskabet, så kan du købe en eller flere af ovennævnte streamers. Send en mail info@idestruptidende.dk med information om hvor mange streamers, samt hvilken slags du er interesseret i, husk dit navn og adresse, så arrangerer vi levering og får aftalt betaling.

Hvad siger færdselsstyrelsen
“Der må ikke anbringes streamere på forrude og forreste sideruder. Dette gælder enhver bil.

På en personbil må der på bagrude og bageste sideruder i førerens synsfelt bagud og skråt bagud ikke være anbragt genstande, der reducerer udsynet unødigt. Reklamestreamere anses som en unødig genstand, og må derfor kun anbringes i bagruden, hvis den anbringes bag en fabriksmonteret sort kant eller bag en nakkestøtte. Streameren må ikke kunne ses i det indvendige førerspejl, når spejlet er indstillet korrekt.”

Vi her på sitet kan altså kun sige, at alt efter bilens størrelse og design, så vil bagruden ikke altid være det oplagte sted at montere en streamer. På større bagruder vil venstre side nederst sikkert være ok, da denne placering højest sandsynligt vil være dækket af nakkestøtten på bagsædet. Andre placeringer kunne også være på bagklappen eller bagkofanger.

 

Relaterede indlæg

Share

About Author

(2) Readers Comments

  1. Tillykke med den nye netavis, godt initiativ.
    Vi holder Late Night igen i vores by d. 23. juli 2010 helt frem til kl. 22.00.Der kommer som sædvanligt til at ske en masse ting.Skulle der være nogle der ikke plejer at være med til afviklingen og som godt kunne tænke sig det, så høre vi gerne fra jer.
    Henvendelse Finn Rasmussen Idestrup Trælasthandel. (5414 8866)

  2. Hej Finn! Alletiders med Late Night den 23. juli – jeg kommer! Med venlig hilsen
    Carina