B1938′s Forældreforening

B1938’s Forældreforening er en forening under moderklubben B1938. Forældreforeningens formål er gennem aktiviteter og økonomisk tilskud at støtte arbejdet i B1938’s ungdomsafdeling.

Lagkagestævne
Forældreforeningen har igennem 22 år afholdt det meget velbesøgte ungdomsfodboldstævne, ”Lagkagestævnet”. Stævnet afholdes i starten af januar hvert år, og hvor udefra kommende hold betale et stævnegebyr for at deltage, så er stævnegebyret for klubbens egne spillere en lagkage. Når de enkelte hold har afviklet deres kampe, går holdet ud og vælger en lagkage, som nydes inden turen igen går hjemad. I det senere år har der været mellem 80 og 100 hold til stævnet fra Lolland-Falster og Sjælland.

Fastelavnsarrangement
Hvert år afholdes der i Idestrup Hallen et Fastelavnsarrangement. Idestrup & Omegns beboerforenings forestod i mange år dette arrangement, men ønskede til sidst at trække sig fra at arrangere dette. Det blev i 2009 overtaget af B1938’s Forældreforening og Væggerløse Boldklub i fællesskab, og i 2010 helt overtaget af B1938’s Forældreforening. Et arrangement, der i mange år har trukket børn og forældre fra Idestrup og Væggerløse omegn. I år var der ca. 450 børn/voksne.

Legeplads
Der blev i 2009 opstillet en legeplads ved B1938’s klubhus. Der havde i flere år, efter at man fjernede en skateboard-bane, være et ønske om, at der blev opstillet en legeplads, således at der var nogle aktiviteter for børnene, når far eller mor var nede og se eller spille fodbold. Legepladsen er finansieret af de 3 foreninger i B1938 – moderklubben, Støtteforeningen og Forældreforeningen og er erhvervet på lejebasis gennem firmaet Indu Legeplads.

Forældreforeningen i B-1938
Formand Steen Von Würden
Tlf. 54 14 83 92