Idestrup Frivilligcenter Blæksprutten

Blæksprutten IdestrupForeningsnavn: Idestrup Frivilligcenter Blæksprutten

Kontakt: Herdis Helding
Adresse: Østergade 1
Postnr/by: 4872 Idestrup

Telefon: 2253 5517
E-mail: idestrupfrivillig@mail.dk

Aktivitet:
Idestrup skal være et attraktivt sted at bo. Det er den vision, som ressourcestærke seniorer bag Frivilligcenter Blæksprutten arbejder ud fra. Derfor er der smil på alles læber, når snakken falder på Blæksprutten, hvor Frivillige har stor betydning for samhørigheden og aktivitetsniveauet i byen.

HOBBYKLUB FOR BØRN I BLÆKSPRUTTEN

For børn: 3. til 7. klasse.

Starter: Fredag d. 3. september

Hvornår: Fredag i ulige uger.

Kommende datoer: 14. oktober, 28. oktober, 18. november, 2. december, 27. januar, 10. februar, 24. februar,
9. marts, 23. marts.

Tidspunkt: Kl. 14:00 – 16:30.

Hvor: Idestrup Frivilligcenter Blæksprutten, Østergade 1.

Pris: 25 kr. pr. gang inkl. materialer.

Der kan laves mange ting evt. malerier, smykker, æsker, kort, Shadowpaint og meget mere. Kom og kig, ingen tilmelding mød bare op.

Se mere på: www.jonnas-ideer.dk

Venlig hilsen
Jonna Nielsen

Andet:
I centret er der alt fra motionsrum, cafe, pc-rum og petanquebaner. Genbrugsbutikken bugner af tøj. Og i motionsrummet, som har alt hvad hjertet kan begære af maskineri, mødes både unge og ældre fra Idestrup for at få pulsen op.

Også sms-kurser for pensionister og internetundervisning for novicer trækker mange deltagere, for det er jo vigtigt at holde sig ajour med de nyeste informationsteknologier, også selvom man er over 60 år.

Det skorter ikke på opfordringer til at bruge Frivilligcenter Blæksprutten. Her er der alle muligheder for at skabe en aktiv pensionisttilværelse. Og når dørklokken klemter hos en nytilflytter, er det sandsynligvis en frivillig fra Blæksprutten som kommer for at byde velkommen til Idestrup og invitere til deltagelse i Frivilligcentrets aktiviteter og dermed inddrage tilflytteren i byens fællesskab.

Frivilligcenter Blæksprutten er åbent for alle, og de fleste aktiviteter er gratis. Derfor er den frivillige indsats og indtægterne fra loppemarkeder, genbrugsbutikken og kaffesalg altafgørende for husets eksistens.

Se billeder fra Blæksprutten her >>

For nærmere oplysninger kontaktes
Herdis Helding