TrivselsKompagniet

VærkstedTrivselsKompagniet er en gruppe voksne i Idestrup, der gerne vil bruge noget tid sammen med de unge og deres forældre.

Det er der kommet en masse idéer til, hvordan vi kan gøre byen til et rart sted for alle byens borgere. Der har der været afholdt nogle møder, hvor idéerne er blevet vendt, og i skrivende stund er følgende aktiviteter sat i værk:

Leasing af Varevogn – SAC

”Værkstedet i IUK”
For de unge i byen tirsdage og torsdage fra kl. 19 i Ungdomsklubben. Her kan de unge komme og få hjælp til at ordne cyklen/knallerten/scooteren, eller bare sparke lidt til dæk. (Tag selv reservedele med) Er du en voksen der har lyst til at bidrage, kan du kontakte Tommy eller René på hhv. 20167612 eller 40424618 eller kom … jo flere, desto bedre – så kom eller ring endelig.

Støtte T-shirt
Støt også Trivselskompagniet ved at købe T – shirten med skriften:
Trivselsbyen Idestrup / 4872
Den koster kr. 60,-
Køb den i værkstedet.

Nyt Nyt Nyt
“Kikseklubben” som har kørt hver onsdag 16.00 – 17.30 erstattes af kombineret Lektiecafé og Fællesspisning hver den sidste onsdag i måneden.

Det betyder at der onsdag den 29. september både vil være lektiecafe kl. 16.00 og Fællesspisning kl. 18.00 i Konfirmandstuen.

Man medbringer selv sit service, drikkevarer og en ret til fælles buffet. Altså kun mad i den mængde, man selv i sin familie ville kunne spise.

Mere uforpligtende kan det ikke være – det bliver hyggeligt for alle, da vi alle kommer til at bidrage til aftensmaden.

Prøv at arrangere at komme afsted sammen med naboerne eller tag bare deres børn med… der er ingen regler for hvordan man kan deltage i denne fællesspisning – lige udover at hver især medbringer mad og drikke… og at vi alle hjælper med oprydning inden kl. 21.00.

Vi glæder os til at mødes til dette nye arrangement første gang den 29. september!

”Nat-uglerne”
Eller ”aften-vandrerne”. Foreløbig tirsdage og torsdage. 3 voksne mødes ved ”Solkongen” kl. 19.30, hvis ikke andet er aftalt. De går en tur i byen, og snakker med dem de møder. Kunne du tænke dig at være med, kan du kontakte Dorte på tlf: 42976363. Jo flere, desto bedre – så ring endelig …

Familiecafé
Sidste onsdag i hver måned fra kl. 19 – 21 er der familiecafé-aften i konfirmandstuen. Tag en kande kaffe/spil og familien med til en hyggelig aften.

Fælles for alle initiativerne er, at vi ønsker at udvise sammenhold, synlighed, nærvær, omsorg, dialog og tryghed. Formålet er som førnævnt, at vores by skal være et rart sted for børn, unge, voksne og ældre.

Alle borgere unge som gamle i Idestrup er velkomne til at deltage på ovennævnte dage.

Se i øvrigt gruppen ”Trivselskompagniet i Idestrup” på Facebook.

Vi glæder os til at se jer!

Mange hilsener 
TrivselsKompagniet

 

******************************

bbhugme graviditetspude og ammepude