Kontakt IdestrupTidende

Få din historie på IdestrupTidende.dk
Har du en god historie om livet i Idestrup og omegn, så kan du sende den til info@idestruptidende.dk eller benytte nedenstående kontaktformular, så vil vi få den lagt online hurtigst muligt.

Vi forbeholder os ret til at redigere det indsendte materiale.

Hvis der medsendes billedmateriale, så er det vigtigt at have tilladelse til at billeder af enkelt personer (til situations billeder hvor billedet ikke omhandler enkeltpersoner, samt billeder i offentligt rum er dette ikke et krav) bringes på IdestrupTidende.dk. Ligeledes er det vigtigt at fremsendte billeder ikke krænker ophavsretten (dvs. det er private billeder og ikke evt. fundet på nettet).

Få dit arrangement på IdestrupTidende.dk
Har du et arrangement i Idestrup eller omegn, så kan du sende informationerne til info@idestruptidende.dk eller benytte nedenstående kontaktformular, så vil vi få den lagt online hurtigst muligt – ved arrangementer, så husk venligst at oplyse dato samt start og slut tidspunkt.

Repræsenterer du en klub eller forening som du gerne vil have omtalt her på IdestrupTidende.dk, så send de relevante informationer på ovennævnte e-mail adresse eller via nedenstående kontaktformular.

Ikke elektronisk materiale kan sendes til:

IdestrupTidende
Møllevej 41
4872 Idestrup
info@idestruptidende.dk
Tlf.: 2276 6141