Nyheder — 13 december 2015

I og uden for IOLR er der mange ildsjæle, der har brugt meget tid på især Fibernet til hele Idestrup Sogn og Omegn, men også på bevarelse af ”IUK” Idestrup Ungdomsklub midt i hjertet af Idestrup og midlertidig flytning af IUK til fodboldklubben B1938.

Vi har brug for alle ildsjæle, der gør en forskel i vores område, til alle disse varme hænder en stor tak.

IOLRs juleønske er:
Flere tilmeldinger til Fibernet, inden tidsfristen udløber i disse dage.

Alle har 14 dages fortrydelsesret, når post eller e-mail med bekræftelse er modtaget fra Fibia.

I skrivende stund, ser det ud til at følgende områder får Fibernet:
Tjæreby Tang, Stovby, Sdr. Kirkeby, Sdr. Alslev Sogn og Omegn, Sønder Vedby, Egebjerg, ekstra 55 huse uden for den røde cirkel og hele området inden for den røde cirkel.

Det er godt for bosætning, virksomheder, jobskabelse, så ”smørhullet” på Sydøstfalster, bliver et stærkt fiberområde.

Mange har misforstået kortet på www.fibia.dk/idestrup, var man uden for den røde cirkel i kortet, var det ikke interessant at tilmelde sit hus til Fibernet eller boede uden for Idestrup.

Det er fuldstændigt lige meget med kort, rød cirkel og hvor man bor, det er bare at tilmelde sit hus eller virksomhed til Fibernet ved første hverdag, også dem der bor i nabo sognet.

Også en tak til de ejere der har en eller flere huse til udlejning, som har betalt for 6 måneders binding og etablering med boks inde i lejligheden/bolig i udlejningen.

IOLR er glad for en tilmelding på 61%, men der skal flere til for, at husene uden for det røde område kan håbe på etablering af fiber i det åbne landskab.

Det vil være en kærkommen hjælp for alle, at få 11% flere tilmeldinger, som giver Fibia yderlig råderum til at etablere Fibernet i 55 huse ude i det åbne landskab, for dem der tilmelder sig.

Omkostninger ved fiber er minimale og vi er med til at fremtidssikker vores område.

Er du endnu ikke tilmeldt?
Der stadig tid og du kan tilmelde dig her også selv om du skulle bo uden for det markerede område.

 

Relaterede indlæg

Share

About Author

(0) Readers Comments

Comments are closed.