Nyheder — 02 november 2015

Kun 37% af de nødvendige tilmeldinger er pr. 2. november i hus og deadline for tilmeldingen er om mindre end 4 uger, nemlig den 29. november.

Skal vi i Idestrup være sikker på, at vi også får Fibernet til byen, så skal der flere tilmeldinger til og hurtigt.

Derfor opfordres alle dem som har tilmeldt sig, at tage en snak med deres naboer for at høre om ikke også de er interesseret i at få Fibernet og derved hjælpe Idestrup til fortsat at være en attraktiv by for tilflyttere.

Hussalg og værdien på vores huse
Fakta er, at Idestrup de sidste par år har mistet indbyggere og en lille investering på kun 1.394 kr. pr. husstand (totalt for internet de første 6 måneder inkl. Fiber tilslutning) vil være med til, at den enkelte husstand kan være med til at sikre, at vi her i byen kan sælge vores huse, og vi igen bliver et attraktivt sted at bosætte sig.

At der bliver etableret Fibernet i Idestrup og omegn vi unægtelig hjælpe på hussalg og huspriser, nu og i fremtiden.

Mindre end 1.394 kr. for mange
Det er for de fleste ikke en gang en udgift på 1.394 kr. men meget mindre. De fleste betaler i dag helt sikkert det samme eller mere for internet (i 6 måneder) via et gammeldags kobber-kabel. Derfor vil udgiften for en husstand for at sikre, at Idestrup får Fibernet måske være 0 kr. eller måske endog en besparelse, så derfor er der alle grunde til at tilmelde sig Fibernet.

Det er nu du skal tilmelde dig
Er der for mange som tænker, at de kan vente med at tilslutte sig Fibernet senere, så bliver der ganske enkelt ikke noget Fibernet at tilslutte sig, så derfor er det NU at man skal tilslutte sig – Det kan gøres HER!

 

 

Relaterede indlæg

Share

About Author

(0) Readers Comments

Comments are closed.