Arrangementer Nyheder — 14 oktober 2015

- Samlet løfter vi Idestrup ud af kobberalderen og ind i Fiberalderen

Hurtigt og stabilt bredbånd bliver vigtigere og vigtigere for både familier og virksomheder for at de kan være en aktiv del af et moderne samfund. Derfor er IOLR (Idestrup & Omegns LokalRåd) gået aktivt ind i arbejdet for at sikre, at Idestrup og omegn bliver en del af den udvikling.

Hvorfor Fibernet?
Fibernet giver dig lynhurtigt og stabilt bredbånd. Op til 500/500 Mbit/s giver masser af kapacitet til nutidens OG fremtidens mange digitale oplevelser. Du får mulighed for at se knivskarpt HD-TV eller UHD-TV (4K), arbejde effektivt hjemmefra, kontakte borgerservice via videotelefon, telemedicin, leje film med fjernbetjeningen og meget mere.

Kom til informationsmøde og bliv klogere på fremtiden
Hvor: Idestrup Forsamlingshus, Kirkevej 19, 4872 Idestrup
Dato: Torsdag den 22. oktober eller mandag den 2. november 2015
Tidspunkt: Begge dage 19:00 – 20:30

 

VIGTIGT at du deltager på ét af disse informationsmøder
Det er vigtigt, at så mange som muligt møder op til disse to informationsmøder og derfor må du MEGET gerne dele dette opslag og gerne tage en snak med dine naboer om ikke også de vil have lynhurtigt og fremtidssikret Fibernet. Du behøver selvfølgelig kun at deltage i ét af møderne.

Fremtiden starter i dag
Rykker vi ikke nu og arbejder aktivt for at få Fibernet til Idestrup så frygter vi, at Idestrup bliver en del af det digitale og infrastruktur mæssige B-hold og det vil have negative følger for byens nuværende borgere og virksomheder og samtidig være et væsentligt negativt element i den fremtidige fra- og tilflytning til byen.

Det er faktisk ikke dyrt
IOLR har sammen med Fibia lavet en pakke som alle kan tilslutte sig hvor de maksimalt binder sig for en 6 måneders tilslutning til en pris af kun 1.394,- for tilslutning til Fibernet og hurtigt internet i 6 måneder. En lille pris for at være med til at sikrer, at udviklingen ikke kører forbi Idestrup og samtidig en lille pris for at sikre huspriser og hussalg i området.

Sammen om Idestrup som Fiberby
Står vi sammen, så kan Fiberbyen Idestrup blive en realitet, men det kræver, at vi alle tager stilling til og ønsker at være en del af fremtiden og ikke længere tager til takke med at være begrænset af den gamle kobber-teknologi. Kobber var godt nok til telefoner, men kan ikke længere følge med den moderne digitale udvikling. Lad os sammen fremtidssikre Idestrup.

Som udgangspunkt er det byerne: Idestrup, Sønder Ørslev, Ulslev, Tjæreby, Sønder Tåstrup, Elkenøre og Sildestrup som projektet omfatter.

Download løsblad
Har du ikke modtaget et løsblad i din postkasse, så kan du downloade den her.

Har du spørgsmål til Fibernet-projektet, så er du velkommen til at kontakte:
Thomas Zacchi – thomas@zacchi.com – Mob.: 3064 7604

Følg projektet her på: www.iolr.dk

PS. Kan du ikke vente, så kan du allerede i dag tilmelde dig Fibernet på: www.fibia.dk/idestrup

 

Relaterede indlæg

Share

About Author

(0) Readers Comments

Comments are closed.